Klassiska ansiktsbehandlingar

Koppla av och njut av en ansiktsbehandling som rengör, återfuktar och ger nytt liv.

Nuevidas klassiska ansiktsbehandling

Klassisk behandling som innehåller rengöring, hudanalys,peeling, porrengöring, massage och ansiktsmask samt ögonmask. Behandlingen avslutas med passande eftervårdsprodukter. Skräddarsydd behandling. Vi använder endast Esses probiotiska och ekologiska produkter.

Passar dig som aldrig varit hos oss tidigare.

90 min behandling är för dig som vill ha mer avslappning, mer ansiktsmassage eller mer portömning.

Nuevidas WellAge ansiktsbehandling

Vi väljer vårt begrepp WellAge istället för negativa Antiage. En perfekt behandling för dig som vill motverka för tidiga, onödiga ålderstecken från t.ex. torrhet i huden.

I behandlingen används kraftfulla och effektiva produkter från ESSE som verkar på djupet. Du får dubbelrengöring, peeling, jontofores med en gelé från ESSE som fyller på fukten i din hud, lifting massage och två helt nya produkter – Eye contour mask & Intensity mask från ESSE.

Ögonmasken arbetar på kråksparkar, mörka ringar och svullnader med hjälp av djävulsklo och kigelia. Med extrakt från parakrasse har Intensity mask en avslappnande effekt på musklerna som påminner om den hos botox. Den stramar även upp huden och slätar ut linjerna. Resultatet av masken sitter i upp till 24 timmar! Behandlingen avslutas med ansiktsvatten, serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Din hud kommer stråla av lyster och fukt och du kan räkna med att du ser resultat efter denna behandling.

Du får även rekommendationer på hemmaprodukter så du kan behålla resultatet till nästa behandling.

Nuevidas ansiktsbehandling med reikihealing

En underbart ljuvlig behandling för dig som behöver stressa ner och ev har en reaktiv lite stressad hud. Vi gör en traditionell ansiktsbehandling med rengöring, analys och peeling men lägger mesta energin på den kombinerade ansiktsmassagen/ reikihealingen.

Reikihealing är en djupt avslappnande healing som bara består av lugnande handpåläggningar. Healingen är väldigt effektiv på stressade personer som behöver djup avslappning.

Reikihealing

Vad är reikihealing?

När man ger en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån!

Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.

Även om man inte tror på en övernaturlig kraft, och därför är bra att använda för stressreducering. Behandlingen utförs under ungefär en timme när man ligger påklädd på en behandlingsbänk i en lugn miljö.

Du kan välja att bara få reikihealing men man lägger ofta in healing medan ansiktsmasken verkar.

Välj gärna reikihealing tillsammans med behandlingen ”Nuevidas ansiktsbehandling”.

Naturlig facelift

Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet – och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

Genom bland annat efflurage, friktion och lätta manipulationer ökas blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar för djup avslappning och inre frid. Behandlingen inleds med en mild rengöring, sedan följer själva massagen som är indelad i flera olika faser, och avslutningsvis appliceras en uppfriskande toner och en mjukgörande ansiktscreme.

Möjlighet finns att lägga till en aha peeling och en lystergivande mask för dig som vill ha extra kraftfull behandling.

Rekommendationen är att starta med en serie på 4-6 behandlingar ca 1 ggr/vecka, och därefter underhållsbehandla 1 gång var 4-6:e vecka. Du bör vara osminkad (mascara är ok) och skäggfri för bästa effekt.

Lymfdränage/ansiktsmassage med mask

Det här är en lätt massage i lymfans riktning, som hjälper till att minska svullnad i ansiktet och runt ögonen. Metoden är effektiv för att lindra blånad och svullnad i samband med plastikkirurgiska ingrepp, minskar även svullnad runt ögonen. För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 ggr.

Kontakt

08 640 30 05
nuevidasalong@gmail.com

Adress

Swedenborgsgatan 5B
11848 Stockholm
Södermalm

Se mer

Maila oss