Behandlingsmeny

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Bara på Nuevida!

Nuevidas ansiktsbehandling – 60 min, 950 kr 

Vi arbetar med reikikraftens välgörande effekter under hela ansiktsbehandlingen som innefattar alla klassiska moment.

 

Klassisk ansiktsbehandling Esse – 60 min, 950 kr / 90 min, 1295 kr

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage och ansiktsmask. Ögonbrynen plockas om så önskas. Behandlingen avslutas med ekologiska vårdande produkter från Esse.

 

Nuevidas WellAge ansiktsbehandling – 60 min, 950 kr

Dubbelrengöring, peeling, jontofores med en gelé från esse som fyller på fukten i din hud, lifting massage och två helt nya produkter – Eye contour mask & Intensity mask från esse.

 

Nuevidas ansiktsbehandling med reikihealing – 60 min, 950 kr

En traditionell ansiktsbehandling med rengöring, analys och peeling, men mesta energin läggs på en kombinerad ansiktsmassage/reikihealing.

 

Lymfdränage/ansiktsmassage med mask – minst 75 min, 750 kr

Rengöring, peeling och 20 min ansiktsdränage eller vanlig massage. Avslutas med eftervårdande produkter. Vi använder Toxskincare produkter som är helt fritt från parabener, mineralämnen, PEG och konserveringsämnen.

 

Naturlig facelift massage – 60 min, 950 kr

Rengöring, peeling, naturlig facelift massage. Eftervårdande produkter.

Naturlig facelift massage är en unik kombination av österländska japanska och tekniska massagetekniker, akupuktur, zonterapi som  löser upp inre spänningar, syresätter cellerna och ger huden en frisk färg och ny spänst.  En oerhört avkopplande mindfullnessmassage som ger själ och kropp ny energi .

 

 

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

 

Frans- och brynfärg 395 kr

Fransfärg 350 kr

Brynfärg 350 kr

Vaxning 1/1 ben 595 kr

Vaxning ½ ben 425kr

AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Nyhet!

Dermapen4, helt ansikte – 60 min, 1798 kr introduktionspris (ord. pris 1999 kr)

Dermapen4 är en avancerad microneedlingbehandling som kan användas för huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

 

Bara på Nuevida!

Microreikifusion – 60 min, 1595 kr

Här arbetar vi helt utifrån Nuevidas filosofi, sammanföra avancerad hudvård med reikihealing. Efter att ha arbetat med microneedling i huden och huden är lite reaktiv återställer vi balansen med lugnande mask samt Reiki som snabbar på kroppens egna läkningssystem.
 
Resultat: lugnad och förnyad hy. Och hela du känner av den stärkande helande energin som gör att du verkligen känner dig som en ny människa.

 

Nuevidalyftet – 75 min, 1595 kr

Superbehandlingen med diamond dermabrasion och NBE1000 – det sköna ansiktslyftet. NBE1000, nu ännu bättre!

 

NBE1000 – 60 min, 950 kr

Rengöring, peeling, NBE1000 och eftervårdande produkter.

 

NBE1000 deluxe – 90 min, 1290 kr

Rengöring, peeling, NBE1000, en lyxig välgörande mask och eftervårdande produkter.

 

AHA-behandling, Dr Temt eller Maria Åkerberg – 60 min, 950 kr

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, och eftervårdande produkter.

 

AHA-deluxe, Dr Temt – minst 75 min, 895 kr

Rengöring, analys, AHA pensling, mask och eftervårdande produkter.

 

Powerlite needlepen – 60 min ansikte 1595 kr / 75 min ansikte + hals 1795 kr

I behandlingen ingår : rengöring, needlepen, MASQ+serummask som återfuktar, svalkar och lugnar.

Needlepen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud,ärr, rynkor och hudbristningar. Helt jämförbar med Fraxel laser och laserslipning men helt utan dessa metoders biverkningar. Needlepen ger inga skador på huden och stimulerar tillväxten av nytt kollagen och elastin. Microneedlepen är elektrisk och har tolv sterila engångsnålar. Behandlingen är mycket mer skonsam mot huden än traditionell microneedling.

 

Is Clinical Fire and Ice peelbehandling – 60 min, 1050 kr

Känns din hud lite trött, grådaskig och glåmig, har du problem med acne, hyperpigmentering eller ska du på middag till helgen och vill känna dig lite fräschare, få lite mer lyster och fasthet i huden.

nu kan nuevida erbjuda dig Is Clinicals signaturbehandling Fire & Ice eller som den kallas i Hollywood ” The Red Carpet Facial” pga många kändisar köar för att göra den behandlingen inför fester och fotograferingar eller bara för att hålla huden i trim.

Fire & Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende. En fruktsyrebehandling som snabbt och säkert rengör på djupet och reducerar fina linjer och rynkor, jämnar ut, återfuktar och mjukgör huden. Den ger resultat efter första behandlingen men kan även göras som en kur med 4 behandlingar med 14 dagars mellanrum.

 

Diamond microdermabrasion – 60 min, 950 kr

Diamond microdermabration eller diamantpeeling, är en smärtfri, relativt enkel och väldigt effektiv metod för att komma tillrätta med ett flertal vanliga hudproblem. Behandlingen påskyndar hudens cellförnyelse, elastin- och collagenproduktion, vilket ger en klarare, fastare hud med fantastisk lyster.

 

Bt-micro, microströmbehandling – minst 60 min, 995kr

Tillför musklerna och huden energi i pulserande mikroström. Är som ett riktigt jobbigt workoutpass för huden. Resultatet – en smidigare och fastare hud.Rengöring, peeling, skinscope face sculpture, lugnande mask och eftervårdande produkter.