Avancerade ansiktsbehandlingar

Våra avancerade behandlingar går på djupet för en slätare, fastare och friskare hy full av lyster.

Cryo T-Shock - NYHET! -

Cryo T-Shock är en innovativa behandlingsform inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som växlar mellan hög och låg temperatur, vilket eliminerar fettceller och ger huden en bättre kollagenproduktion.

Behandlingsprogrammen kan skräddarsys på många sätt, och resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Det går även att behandla fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpterade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!

 

HUR FUNKAR DET?

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) på ett kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen.

Processen där fettceller elimineras tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

 

CRYO T-SHOCK DUBBELHAKA

Effektivt sätt att bli av med dubbelhakan! Oavsett om det är fett, lös hud eller vätskeansamling. Innan behandlingen går vi noga igenom utgångsläget och önskemål och det avgör sedan vilket program som passar just dig bäst.

 

CRYO FACELIFT

Perfekt för dig som vill släta ut rynkor, ta bort åldersfläckar, strama åt lös hud och på så sätt skapa ett slätt och mer stramt utseende.

Cryo T-Shock förbättrar hudens allmänna tillstånd genom att öka syre och näringstillförseln till huden. Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor.

Synliga fördelar redan efter första sessionen, men den mest markanta skillnaden ses främst efter 4-8 sessioner.

Behandlingsområden:

* Minska rödhet vid Rosacea
* Ta bort rynkor
* Ansiktslyft & uppstramning
* Ta bort påsar under ögonen
* Få bort synliga blodkärl
* Ta bort acneärr
* Ta bort åldersfläckar

En lätt ansiktsrengöring och avslutande ansiktskräm ingår i behandlingen.

 

 

CRYO TONING

Cryo T-Shock-toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet.

Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta huden utan att minska fettet.

Åldrande, slapp och rynkig hud kan tajtas till och slätas ut med CryoT-Shock. Behandlingen gör att hudens kollagen kommer tillbaka. Med Cryo T-Shock kan du även strama och tona fram muskler!

Du märker vanligtvis resultat direkt. 4-8 behandlingar kan behövas beroende på utgångsläge och önskat resultat.

Området som behandlas är ca 15*20cm.

Ex på områden är:
Baksida arm
Mage
Rumpa
Bröst
Rygg

 

FAT REMOVAL/FETTFRYSNING

Cryo T-Shock eliminerar lokaliserat fett, minskar celluliter, tonar och stramar upp huden.

Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-8 behandlingar är oftast en rekommendation beroende på utgångsläge och mål.

NBE1000

NBE 1000 är metoden som kallas ”Ansiktslyftet utan kniv”. Helt utan nålar, smärta och biverkningar känns behandlingen mycket behaglig att få och upplevs utöver dess fantastiska resultat som en energigivande massage.

Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling, då huden känns full av lyster och mer elastisk, slätare och fastare. Från den femte behandlingen sätts kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna ökar syre- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler och fukthalten i huden. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks. Efter behandlingen med apparaturen appliceras en ljuvlig alginatemask över hela ansiktet som ger en total avkoppling.

Behandlingsområden för ansiktet
-Hudföryngring och lyft
-Rynkor
-Dubbelhaka
-Mörka ringar under ögonen
-Rosacea & Couperoser
-Acne
-Porreducering
-Hyperpigmentering

NBE 1000 kan göras som en enstaka behandling eller i kur 5 eller 10 gånger.

NBE 1000 Deluxe: En uppgradering till 90 minuters behandling med rengöring, peeling, NBE-apparat, peel off-mask (närande algmask) och avslutande produkter.

Dermapen4

Dermapen 4 hos Nuevida i Stockholm

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya blodkärl i huden. Resultatet blir en föryngring och en förbättring av hudens struktur. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling passar Dermapen4 dessutom för alla hudtyper och hudtoner.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedlingverktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri.

Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingsserum ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess och från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle läggas på hudytan.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vad som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och ditt önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:
Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilaris, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad och får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Resultat av användning av Dermapen, före och efter

Före och efter behandling med Dermapen4

Powerlite Microneedling

Microneedling i Stockholm

Powerlite MicroNeedling System behandlar effektivt rynkor, ärr, hudbristningar och åldrad eller solskadad hud. 

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men mindre smärtsamt och utan dessa metoders biverkningar och skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Powerlite MicroNeedling System använder endast specialutvecklade, sterila produkter i behandlingen. Självklart är rollern som används medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd. Allt för en säker behandling!

Ofta ses resultat redan efter en behandling, inom 2-6 veckor då produktionen av kollagen och elastin kommit igång. För maximalt resultat rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar. Effekten kvarstår under lång tid och ger även en gradvis förbättring med lång hållbarhet.

Nuevidakund, 54-årig man, resultat efter 3 behandlingar

AHA-behandling, Dr Temt eller Maria Åkerberg

AHA-syran löser upp det yttersta lagret av huden och orenheter och gamla hudceller avlägsnas. Metoden stimulerar huden till nybildning av hudceller och har visat sig effektiv vid solskador, hyperpigmentering och vid oren hud. AHA-behandlingar ger även fräschör till åldrande hud.

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, AHA-peeling och eftervårdande produkter. I tillvalet AHA Deluxe ingår även ansiktsmask.

En behandlingskur på 3-6 ggr behövs för önskat resultat samt att du som kund använder de väl utvalda hemvårdsprodukter som vår hudterapeut rekommenderar.

Diamond microdermabrasion

Diamond Microdermabrasion

Diamond microdermabration eller diamantpeeling, är en smärtfri, relativt enkel och väldigt effektiv metod för att komma tillrätta med ett flertal vanliga hudproblem. Med hjälp av en maskin med ett sterilt diamantmunstycke slipar man skonsamt av det yttersta hudlagret. Smuts och döda hudceller sugs med vakuum upp och hamnar i ett engångsfilter.

Behandlingen påskyndar hudens cellförnyelse, elastin- och kollagenproduktion, vilket ger en klarare, fastare hud med fantastisk lyster. I och med att de döda hudcellerna tas bort, de som annars kan ligga och blockera efterföljande produkter, ges det nu också möjlighet för efterbehandlande produkter att tränga ner på djupet och göra behandlingen så effektiv möjligt.

Diamond Dermabrasion är bra för bl a:

  • Fet, oren hy med tilltäppta porer
  • Åldrande och solskadad hud
  • Ärr, från t.ex. acne
  • Oönskad pigmentering
  • Sträckmärken/ Strier
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Torr, fuktfattig hy
  • Trött, matt och glåmig hy

Diamantpeeling kan göras som kurbehandling på 4-6ggr med ca 7-14 dagars mellanrum. Kurbehandling är det som rekommenderas vid behandlingar av tex ärr, ojämn pigmentering, stora porer samt fina linjer och rynkor.

Diamantpeeling kan även göras som enstaka behandling. Den är bra att göra någon gång emellanåt för att hjälpa huden bli av med gamla hudceller som kan göra att huden känns matt och glåmig. Perfekt som en hudföryngrande och uppfriskande behandling.

Empress lyxbehandling

Empress är en ultraljudsbehandling för hudföryngring och reparation. Vi börjar med en grundlig rengöring och går därefter vidare med Empress-peeling, som med hjälp av ultraljud öppnar upp porerna. Därefter får du brynplock och lugnande ansiktsmassage 15 minuter. En exklusiv mask som är lugnande, vitaliserande och återfuktande masseras in på djupet i huden av Empressens ultraljud. Behandlingen avslutas med serum, dagkräm och ögonkräm.

Vad är ultraljud?

Ultraljud är en modern teknik som använder lågfrekventa ljudvågor för säker mekanisk hudexfoliering, molekylär genomströmning och läkning för att bekämpa åldrande hud, minska rynkor, avlägsna akne, hantera rosacea och hyperpigmentering med mera. 

Några av de viktigaste egenskaperna hos ultraljud är att det förbättrar absorberingen av aktiva ingredienser som påförs huden, samt att produktionen av kollagen ökas. Alla hudtyper går att behandla och resultaten förbättras ytterligare när man kombinerar ultraljudet med andra hudvårdsbehandlingar.

BT- microfacelift - microströmansiktsbehandling

Nu finns det en helt ny metod för att utan kirurgi göra ett ansiktslyft, där huden stramas upp med hjälp av mikroström.

Bt-micro tillför huden och musklerna energi i pulserande mikroström. Man kan enkelt uttrycka sig som om det är gymnastik för huden. När musklerna aktiveras och stimuleras blir det på samma sätt som när man normalt tränar muskler, det blir spänstigare och fastare. Det gör att huden ovanpå musklerna stramas till. Detta i kombination med att bt-micro även aktiverar produktionen av kollagen och bindväv gör att huden blir fräschare, lenare, fastare och spänstigare.

Du får en plumpad hud med ett ungdomligare utseende.

Metoden bygger på över 20 års forskning av den kända läkaren Dr Axel Bernhard. Inledningsvis gör man en intensivbehandling på ungefär 4-6 ggr som sedan följs upp var 6-18:e månad för att bibehålla resultatet. Bt-micro är en behaglig avslappnande, helt smärtfri och naturlig elektrostimuleringsmetod.

Effektiva antiageprodukter bör användas som komplement för bästa resultat.

Bt-micro kan göras på ansikte, händer, hals och dekolletage.

 

Kontakt

08 640 30 05
nuevidasalong@gmail.com

Adress

Swedenborgsgatan 5B
11848 Stockholm
Södermalm

Se mer

Maila oss